fbpx Skip to content

5 Comments

 1. New York skriver historie - et stort skridt for bæredygtig mode - Secondly
  februar 25, 2022 @ 9:11 am

  […] årligt skyld i op mod 10% af den globale CO2-udledning. Dermed er modeindustrien – og især fast fashion – også en af de mest forurenende industrier i verden. Alligevel er modeindustrien fortsat en […]

  Reply

 2. Ja, dit tøj har et efterliv - Upcycle - Secondly
  februar 25, 2022 @ 9:38 am

  […] Vidste du, at mindre end 1% af alle producerede tekstiler recirkuleres tilbage til modesystemet? Fast-fashion-systemet skaber et massivt tekstilaffald. Hos VAER mener de, at kasserede tekstiler fortjener en ny chance, […]

  Reply

 3. Simple moderegler alle burde leve efter - Secondly
  februar 25, 2022 @ 9:51 am

  […] ikke nogle regler. Vi kan sagtens have det sjovt med mode og bære tøj, uden at være en del af fast-fashion ”forbrugerismen”. Det handler om din intention og viden om hvordan du bedst muligt kan […]

  Reply

 4. Signe Hansens guide til wardrobe minimalism - Secondly
  marts 10, 2022 @ 9:32 am

  […] da hun efter at have set dokumentaren The True Cost på Netflix i år 2015 blev mere bevidst om modebranchens negative indvirkning på vores planet. Selv er hun tidligere tøjdesigner og har førhen siddet i den kommercielle modebranche. Det var […]

  Reply

 5. Esther Huong - moderigtige designs med bæredygtigt fokus - Secondly
  maj 11, 2022 @ 1:09 pm

  […] garderobe, der samtidigt bidrager til at beskytte planeten fra unødvendig skade forårsaget af fast fashion og traditionel tøjproduktion. Hos Esther spiller bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed en […]

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *