fbpx Skip to content

2 Comments

 1. [IM]perfectionists - etisk produktion med øje for detaljen - Secondly
  maj 20, 2022 @ 9:21 am

  […] [IM]perfectionists er stiftet af Dilayla Kopuz og Olina Schytte, der mødte hinanden under deres universitetsstudier i England. Her fandt de hurtigt ud af, at de havde en fælles passion for mode og en fælles vision om en mere bæredygtig og ansvarlig modeindustri. Denne fælles interesse blev altså startskuddet til det, der i dag er [IM]perfectionists. Et nytænkende og inklusivt slow fashion brand, hvis modeartikler kan bæres af alle, uanset deres køn og kropsform. Med deres innovative designs ønsker Dilayla og Olina at transformere den konventionelle modeindustri.  […]

  Reply

 2. Our Shift - aktivistiske modeartikler med et grønt budskab - Secondly
  maj 24, 2022 @ 10:38 am

  […] Tænk. Med dette undersøgelsesresultat i mente er det måske ikke så overraskende, at modeindustrien er den næstmest forurenende i verden. Our Shift er et af de innovative modebrands, der med sine […]

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *