fbpx Skip to content

7 Comments

 1. Secondlys bæredygtighedskriterier - sådan vælger vi vores forhandlere - Secondly
  februar 24, 2022 @ 10:25 am

  […] materiale. Det er der desværre mange forbrugere, der falder for. Imidlertid spiller mange andre faktorer ind, når det skal vurderes, om et brand og deres produkter kan siges at have en ansvarlig […]

  Reply

 2. Upcycling, recycling og downcycling - kan du dit bæredygtige alfabet? - Secondly
  marts 22, 2022 @ 9:38 am

  […] at man som forbruger eller interessent uden besvær kan tilgå informationer om virksomheders forretningsmæssige aktiviteter. Transparens handler altså i høj grad om at kommunikere åbent og ærligt om sine […]

  Reply

 3. Secondly Fashion Market på Enghave Plads - Secondly
  april 11, 2022 @ 11:41 am

  […] lige for døren, og dermed er det blevet tid til at råbe ekstra højt om den mere sympatiske og bæredygtige modeindustri, som vi alle efterspørger. Derfor ønsker Secondly med dette modemarked at hylde og skabe […]

  Reply

 4. Kristina Madsen om de mange fordele ved upcycling - Secondly
  maj 3, 2022 @ 1:31 pm

  […] er tænkt som inspiration til et community af ligesindede følgere med interesse for upcycling og mere bæredygtig mode. Og alle kan være med! Selv har Kristina bare kastet sig ud […]

  Reply

 5. Anna Kjær Voss om tips og tricks til en mere bæredygtig hverdag - Secondly
  maj 5, 2022 @ 10:28 am

  […] Miljøforurening og klimaforandringerne har ikke altid været lige så veldokumenterede temaer, som vi ser dem i dag. Ej heller har disse temaer indtil for et årti siden fyldt tilstrækkeligt på den politiske dagsorden. Selv startede Annas interesse for en mere bæredygtig hverdag allerede for mange år siden, da hun blev opmærksom på den væsentlige miljøforurening, som menneskers adfærd forårsager på vores fælles hjem, nemlig kloden. Denne oplysning blev altså startskuddet for Annas fremtidige beskæftigelse. I dag er Anna selvstændig og arbejder til dagligt med formidling af bæredygtighed, hvor hun blandt andet holder foredrag og workshops om broderi og visible mending. Derudover er hun også aktiv på sin hjemmeside Klimamusen.dk og særligt på sin Instagram-konto @klimamusen. Her fremhæver hun tal og fakta om bæredygtighed, samt giver tips og tricks til en mere bæredygtig hverdag til et ligesindet community af følgere med interesse for bæredygtighed. […]

  Reply

 6. 2NDOFMAY THE LABEL - klæd dig med følelser - Secondly
  maj 17, 2022 @ 8:30 am

  […] mere bæredygtig mode, at man som forbruger må nøjes med en basic og uinspirerende sort, hvid og grå garderobe? Svaret […]

  Reply

 7. Bæredygtig mode - fup eller fakta? - Secondly
  maj 30, 2022 @ 1:53 pm

  […] Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at modeindustrien aldrig vil kunne blive 100% bæredygtig. Det ville nødvendiggøre, at man stoppede al produktion af nye tekstilmaterialer verden over. Men hvad er bæredygtighed så, når vi taler mode, og hvordan bør vi omtale mode med bæredygtigt fokus? Det er spørgsmål, som mange forbrugere såvel som modevirksomheder har rigtig svært ved at svare på. Og ikke uden grund. For hvad der i mange tilfælde markedsføres af modevirksomheder som værende mere bæredygtigt end andet, er ikke altid realiteten.  […]

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *