fbpx Skip to content

6 Comments

 1. Find din personlige stil - Secondly
  februar 25, 2022 @ 9:56 am

  […] på det tøj, du har, der gør dig glad. Hvilke items er vigtigst i din garderobe? Træk disse items ud og tænk over, hvorfor de får dig […]

  Reply

 2. Minimalist March - sådan organiserer du din garderobe! - Secondly
  marts 1, 2022 @ 10:42 am

  […] En anden god måde at organisere dit skab er via the KonMari method.  […]

  Reply

 3. Esther Huong - moderigtige designs med bæredygtigt fokus - Secondly
  maj 11, 2022 @ 11:51 am

  […] grundlagde sit tøjbrand med visionen om at designe mode, der kan bidrage til en sjov og spændende garderobe, der samtidigt bidrager til at beskytte planeten fra unødvendig skade forårsaget af fast fashion […]

  Reply

 4. Bæredygtig mode på budget - sådan gør du! - Secondly
  maj 25, 2022 @ 7:26 am

  […] at embrace din personlige tøjstil, kan du spare dig selv for en masse penge og bane vejen for et mere ansvarligt tøjforbrug. Det gælder, uanset om du er på budget eller ej. Hvordan det? Som forbrugere er vi ofte meget […]

  Reply

 5. 2NDOFMAY THE LABEL - klæd dig med følelser - Secondly
  maj 30, 2022 @ 1:58 pm

  […] efter midlertidige trends, men at man i stedet klæder sig på med følelser. Hendes bedste fashion tip til en mere bæredygtig og unik garderobe er derfor at turde lege med forskellige farver og […]

  Reply

 6. Signe Hansens guide til wardrobe minimalism - Secondly
  maj 30, 2022 @ 2:19 pm

  […] Hvad betyder det så, at funktionalitet og intentionalitet udgør kernen af wardrobe minimalism? Hvis du eksempelvis sjældent deltager i fine selskaber, nytter det altså ikke noget, at din garderobe primært udgør selskabskjoler. Hvis du som oftest tager dig selv i at række ud efter trøjer med mere neutrale farver, giver det måske mening at skære ned på antallet af farverige trøjer. Essensen er overensstemmelse. Der er utallige fordele ved at være en såkaldt wardrobe minimalist. Særligt tiltalende er det for mange, at man lærer sin egen stilpersonlighed og egne behov at kende – og ikke mindst at handle derudfra. Dette er fundamentet for en funktionel garderobe, der skaber glæde. […]

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *