fbpx Skip to content

3 Comments

 1. Capsule wardrobes - få mest ud af din garderobe - Secondly
  marts 21, 2022 @ 3:10 pm

  […] Vi hælder nok mere til et nej. Selvfølgelig lægger betegnelsen ‘capsule wardrobe’ op til en minimal samling. Dog mener vi i Secondly blot, at det er vigtigt ikke at hæfte sig for meget ved et bestemt tal. […]

  Reply

 2. Camilla Kaspersens ultimative wardrobe hack - derfor er det genialt at vakuumpakke sit tøj - Secondly
  maj 17, 2022 @ 1:51 pm

  […] Ideen om vakuumpakning opstod, da Camilla for et år siden flyttede ind i en lille københavnerlejlighed med begrænset garderobeplads. Her gik det for alvor op for hende, hvor meget tøj hun faktisk ejede. En drastisk beslutning blev taget, Camilla ville intet nyt tøj købe det næste år. I stedet ville hun udelukkende bruge det tøj, hun allerede havde.  […]

  Reply

 3. Bæredygtig mode på budget - sådan gør du! - Secondly
  maj 30, 2022 @ 1:56 pm

  […] perspektiv er det yderst uhensigtsmæssigt. Derfor giver det meget bedre økonomisk mening at opbygge en mere bæredygtig garderobe, der passer specifikt til dig og dine behov. Har du en aktiv livsstil, bør det reflektere din garderobe. Er du ikke til kjoler, bør du […]

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *