fbpx Skip to content

9 Comments

 1. Secondly Fashion Market på Enghave Plads - Secondly
  april 11, 2022 @ 12:02 pm

  […] har selvfølgelig sørget for at samle nogle af de bedste upcycle, recycle og slow fashion brands til vores modemarked. Disse bæredygtighedsorienterede modebrands kan du glæde dig til at […]

  Reply

 2. Kristina Madsen om de mange fordele ved upcycling - Secondly
  maj 3, 2022 @ 1:28 pm

  […] Upcycling kan ved første øjekast godt virke som en praksis, der forudsætter dygtighed og som kun de mest kreative sjæle bør kaste sig ud i. Den fordom vil vi rigtig gerne prøve at gøre op med i dag. For faktisk er upcycling slet ikke så kompliceret og utilgængeligt, som man måske skulle tro – eller frygte.  […]

  Reply

 3. Esther Huong - moderigtige designs med bæredygtigt fokus - Secondly
  maj 11, 2022 @ 1:09 pm

  […] i sin produktion på mange forskellige måder. Først og fremmest er alle modeartiklerne syet fra genbrugs- og restmaterialer. Derfor er der kun et begrænset antal af hvert item. Derudover er de fleste items ‘made to […]

  Reply

 4. IGEN - kompromisløst design med bæredygtighed i højsædet - Secondly
  maj 12, 2022 @ 11:32 am

  […] er i højsædet kommer tydeligt til udtryk i IGENs forretningsmodel, der er baseret på at genbruge andres tekstilspild til at skabe nye produkter. Produkter, der hverken går på kompromis med kvalitet eller fedt […]

  Reply

 5. 2NDOFMAY THE LABEL - klæd dig med følelser - Secondly
  maj 17, 2022 @ 8:54 am

  […] unikke items ud af reststoffer og genbrugstekstiler, købt i Danmark. Alle brandets modeartikler er upcycled og håndlavet på bestilling i København af brandets founder, Emma Demay. Emma ønsker med sine […]

  Reply

 6. BAKANO - upcycled lædertasker med omtanke - Secondly
  maj 19, 2022 @ 9:46 am

  […] skindjakker op og syr dem om til lædertasker af god kvalitet og med lang holdbarhed. Således upcycles og genanvendes læderet på en smart måde, der giver det en ny funktion og en højere værdi. På […]

  Reply

 7. [IM]perfectionists - etisk produktion med øje for detaljen - Secondly
  maj 20, 2022 @ 9:20 am

  […] Her fandt de hurtigt ud af, at de havde en fælles passion for mode og en fælles vision om en mere bæredygtig og ansvarlig modeindustri. Denne fælles interesse blev altså startskuddet til det, der i dag er […]

  Reply

 8. Our Shift - aktivistiske modeartikler med et grønt budskab - Secondly
  maj 24, 2022 @ 10:41 am

  […] er den næstmest forurenende i verden. Our Shift er et af de innovative modebrands, der med sine upcyclede designs går forrest i kampen om at minimere tekstilspild. For at forhindre tøj i at blive sendt […]

  Reply

 9. Bæredygtig mode - fup eller fakta? - Secondly
  maj 30, 2022 @ 1:53 pm

  […] kan en modevirksomhed ikke kalde sig bæredygtig, hvis den på trods af at genbruge og recycle tekstilmaterialer laver modeartikler, der enten ikke har et holdbart design eller ikke tiltaler […]

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *