fbpx Skip to content

3 Comments

 1. Jasmin
  april 17, 2022 @ 9:58 am

  Hej kan man leje en stand og sælge sit tøj på loppemarked her?? Hvad koster en stand?

  Reply

  • Maria Clemmensen
   april 17, 2022 @ 9:40 pm

   Hej Jasmin, som vores blogpost beskriver, er der tale om et modemarked med innovative brands, der fremviser deres kollektioner. Det er således ikke et loppemarked, hvor der forhandles secondhand. Hvis du er ejer af eller arbejder for et tøjbrand, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@sharedrobes.com vedrørende deltagelse.

   Rigtig god påske!

   Reply

 2. Secondly forvandler Enghave Plads til festligt modemarked - Secondly
  april 26, 2022 @ 10:55 am

  […] Week. På denne dag drog vi i Secondly til Enghave Plads i København. Her hostede vi endnu et Secondly Fashion Market – denne gang i samarbejde med Fashion Revolution. Modemarkedet havde til formål at fremvise […]

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *