fbpx Skip to content
features2

Upload dit tøj i din egen digitale garderobe

Er du træt af tøjkriser? Med Sharedrobes’ app kan du oprette og administrere din garderobe digitalt. Og så er det endda helt gratis!

Upload dine items med dit mobil kamera, og du har et  fuldt digitalt overblik over din garderobe. Voila!

canva_profil
canva_outfits

Sammensæt og gem outfits

Sammensæt og gem outfits i app’en, så du altid kan huske dem og aldrig kommer i tøjkrise. 
Sammensæt og gem dine bedste outfitkombinationer til skolen, kontoret, ferien, festivalen – you name it! 
Du kan også gå på opdagelse i andre brugeres gemte outfit kombinationer og blive inspireret til din egen styling. 

Byt tøj du ikke længere bruger til nyt

Har du tøj i dit klædeskab du ikke bruger ret ofte? Men gider du ikke besværet med at sætte det til salg? Så byt det væk i stedet! Det er nemt, koster intet, og du får værdi ud af det tøj som ellers hober sig op eller du ville give væk gratis.  

Du vælger selv hvilket tøj i din garderobe der kan swappes:
Find andre sharedrobers tøj at bytte med eller swap med vores Sharedime system – Sharedrobes egen møntfod, der sikrer at du kan opdatere din garderobe uden at bruge hverken penge eller blive nødt til at gå af med noget af dit eget tøj – Whats not to like!?

canva_swap
canva_opdagelse

Gå på opdagelse i andres garderober

Bliv inspireret af andres garderober og outfits, følg dine venner og dem der inspirerer dig, og anmod om at swappe de items de ikke længere bruger. 
Alle vinder: folk kan anmode om at bytte de items du ikke bruger uden du skal sætte noget til salg, og du kan kvit og frit swappe dig til en evigt opdateret drømmegarderobe. 

Sharing is caring <3 

sharedrobesshop

Shop fra danske brands med bæredygtigt fokus

I appen kan du gå på opdagelse i og lade dig inspirere af vores bæredygtige modeunivers, der rummer en masse lækre produkter fra brands med bæredygtigt fokus, og shoppe dine nye items direkte i app’en. 

canva_feed
  • Sharedrobes er en app, der samler de bedste og mest bæredygtige forhandlere af mode på ét sted. I appen kan du gå på opdagelse i og lade dig inspirere af vores bæredygtige modeunivers, der rummer en masse lækre produkter fra brands med bæredygtigt fokus.